ARPIM: Cecilia Radu este noul vicepreședinte
08 iul, 17:35
Cecilia Radu este noul vicepreședinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), ales în cadrul Adunării Generale desfășurate la finalul lunii iunie. 
Cecilia Radu

Alegerea unui nou vicepreședinte a venit în contextul tranziției fostului ocupant al acestei poziții, Serge Nicollerat, într-o funcție de General Manager în altă țară. În board-ul ARPIM a fost ales și un nou membru: Sévan Kaloustian.
Cecilia Radu se alătură la conducerea ARPIM Alinei Culcea, președinte ARPIM, și lui Attila Fejer, vicepreședinte ARPIM, care își păstrează pozițiile ocupate și până în prezent. Înainte de a fi aleasă vicepreședinte, Cecilia Radu a fost membru în Board-ul ARPIM, începând din februarie 2019, potrivit unui ocmunicat remis presei. 
Cu o experiență de 19 ani în industria farmaceutică, Cecilia Radu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, după care a activat în industria farmaceutică, parcurgând toate treptele profesionale, de la reprezentant medical la poziții de management, atât în companii farmaceutice producatoare de medicamente inovative, cât și de medicamente generice. 
,,Trăim vremuri provocatoare, dar pline de oportunități pentru industria farmaceutică. De aceea, îmi doresc să profit de această ocazie pentru a contribui semnificativ, împreună cu colegii din conducerea ARPIM, la reformarea sistemului de sănătate din România, în beneficiul pacienților”, a declarat Cecilia Radu.


Ştiri Recomandate

Strategia de vaccinare anti-COVID, discutată în CSAT
Distanțarea socială: cum afectează creierul
RAPORT UNOPA: Pacienții cu HIV, grav afectați de criza COVID-19
Dr Mariana Mărdărescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
HIV, un virus parșiv. Cum se adaptează el la medicamente
DELAMANIDUM - prospect
CARMUSTINUM - prospect
TELAPREVIRUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri