Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

APEL, donare de sânge: un tânăr de 19 ani în stare gravă are nevoie de sânge grupa A (II) negativ
18 aug 2019 / 20:04
Un apel pentru donare de sânge a fost făcut public pe rețelele de socializare, după ce un tânăr de 19 ani din Bihor a suferit un accident și are nevoie de sânge. 
Transfuzii de sânge și plasmă

Un nou apel pentru donare de sânge. De data asta este vrba despre un tânăr de 19 ani din Bihor, care are nevoie de sânge. Tânîrul a fost strivit de un tractor, iar în urma accidentului a suferit leziuni foarte grave.

Adrian Bulzan are 19 ani și este din localitatea bihoreană Zece Hotare, potrivit bihon.ro.

Familia și prietenii tânărului s-au mobilizat și fac un apel tuturor celor care pot dona sânge, să se prezinte la Centrul e Trasnfuzie Saguină din Oradea.

„Dragi prieteni, apelez la bunătatea și umanitatea voastră. Rog persoanele cu GRUPA DE SÂNGE A (II), să îl ajute pe colegul și prietenul nostru Adrian Bulzan, care a suferit un accident grav marți după-masă și este internat la terapie intensivă, la Spitalul din Oradea, starea acestuia degradându-se văzând cu ochii. Detaliile sunt de prisos, așa că, cei ce vor să ajute, o pot face azi, pentru ADRIAN BULZAN. Fiecare picătură de sânge donată va fi înapoiată inzecit!” , este unul dintre mesajele de mobilizare postate pe rețeaua de socializare Facebook.

Tânărul are grupa de sanguină A2 negativ, însă sunt așteptați să doneze cât mai multe persoane, indiferent de grupa de sânge.

Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, situat pe strada Louis Pasteur, este deschis de luni până vineri între orele 07:30 – 11:30.


Ştiri Recomandate

Peștele, cum reduce riscul de Alzheimer dat de poluare
Incontinența se poate ameliora prin antrenament
EXCLUSIV
Băutorii de cafea, risc mai mic de Alzheimer
Deficiența de CALCIU. Cum recunoști simptomele
Pietre la rinichi. Cât de eficiente sunt ceaiurile
Dr Renica Diaconescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Coronavirus. Bilanțul zilei: 1.215 noi cazuri
Al doilea caz de COVID la Ministerul Sănătății
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri