"S-a întâmplat ceva cu mine acum un an. Am observat că nu am aer". Andreea Marin, diagnostic: Mi-a zis medicul - glumă, glumă, dar haideți să ne suim pe cântar! Mi-a căzut fața

Andreea Marin - Foto: Captura Youtube Fain&Simplu
Andreea Marin a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu un an și a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu medicul său.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară, fiind urmărită și apreciată de o mulțime de femei pentru stilul ei de viață, pentru sfaturile sale și pentru acțiunile în care s-a implicat de-a lungul vieții.

În ultimul an, Andreea Marin s-a transformat enorm și a dezvăluit motivul care a determinat-o să ia o decizie radicală în ceea ce privește sănătatea ei, silueta ei și stilului de viață.

Andreea Marin a povestit despre un incident de acum un an, când a căzut pe stradă în timpul filmărilor și a ajuns la spital.

"S-a întâmplat ceva cu mine acum un an. În timpul muncii, am căzut pe stradă. Pur și simplu, în timpul filmărilor. A venit salvarea rapid și am fost dusă la spital. Acolo medicii m-au repus pe picioare pe moment. Eu astfel de episoade, nu atât de dure, dar episoade când ajungem la spital perfuzii am avut din plin, din anii când făceam televiziune și muncem de luni până duminică, zile și nopți. Era un ritm infernal și o presiune a directului și nu existau discuții să nu iasă. Nu puteai să fentezi sau să păcălești.

Medicii m-au pus pe picioare în momentul acela, după care eu m-am reîntors la medic, pentru că am observat că nu respir bine. Nu în timpul zilei, când sunt agitată, ci seara când mă așezam în pat. Cumva paradoxal, când mă puneam să mă culc.

Nu aveam aer. Era o senzație foarte neplăcută care mă dusese la anxietate, la atacuri de panică. Senzația era aceea de înec. Ca atunci când nu ai aer când ești sub apă.

M-am gândit la probleme legate de inimă, pentru că am în familie un astfel de istoric. Tata a murit de atac de cord, bunica la fel și am un astfel de istoric și la asta m-a dus gândul. Și m-am dus, mi-am făcut analize", a declarat Andreea Marin, în cadrul conferinței Fain & Simplu.

Andreea Marin a dezvăluit discuția cu medicul său, cel care i-a recomandat să piardă în greutate pentru a evita problemele de sănătate pe care le simțea.

"Am ajuns la un cardiolog foarte bun de la Spitalul Militar și mi-a spus: știți, ne-am întâlnit acum 20 de ani. Și acum 20 de ani... pac, pac, mă duce el și mă suie pe un cântar. Și continuă... acum 20 de ani, aveați cu 20 de kg în minus!

Eram cu partenerul meu de viață și zic: mă faceți de rușine.

Zice: doamnă, glumă, glumă, dar haideți să ne suim pe cântar!

M-am suit pe cântar, am făcut un calcul și în 20 de ani am luat 19 kg. Fiind înaltă, nu-ți dai seama. Nu ți se pare o dramă. Mai schimbi numărul la haină, pui un sacou mai mare, e și moda oversize.

Mi-a căzut fața! Nu mi-am dat seama că poate să fie așa o diferență.

Doctorul zice: doamna, cât e glumă, e glumă, dar trebuie să înțelegeți că fiecare corp are o toleranță. Nu aveți nimic la inimă... deocamdată! Dar veți avea. Așa cum nu puteți respira, asta vă va afecta viața și la nivel intim și la nivel de muncă. Adică în orice moment al zilei poți avea un atac de panică, poți să-ți piezi respirația și așa mai departe. Nu e o glumă! Și toate acestea vi se trag de la aceste kilograme în plus care afectează organele interne, se pune grăsime în jurul ficatului... a început să-mi zică o grămadă de lucruri care mi se întâmplă mie.

Și zice: doamnă, fără niciun fel de discuție, luna viitoare veniți la mine cu 5 kg în minus. Asta e tema, atât aveți de făcut.

M-a omorât! Dar dacă omul nu era atât de direct și nu mi-ar fi spus și ce urmează...Noi nu vorbim de siluetă, ci de sănătatea noastră.

În acel moment în mintea mea s-a produs un declic și din acel moment am și făcut, brutal, ceea ce trebuia să fac", a mai spus Andreea Marin.

Vezi mai multe în VIDEO:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel