Ana Măiță, la Interviurile DC Medical: Despre vaccinare, prevenție și Legea vaccinării
22 dec 2019, 15:02

Ana Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame
EXCLUSIV
Ana Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame, vine la Interviurile DC Medical pentru arăta pericolul la care suntem cu toții expuși atunci când nu facem prevenția așa cum trebuie, când rata de vaccinare scade și când Legea vaccinării o uităm prin sertarele de la Parlament. 

Activistă cunoscută în protecția mamei și copilului, Ana Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame, este o promotoare a vaccinării, a prevenției, a educație pentru sănătate și a asistenței sociale pentru mamele și copiii aflați în nevoie. 

Realizatorul emisiunii Interviurile DC Medical, Val Vâlcu, și invitata sa, Ana Măiță, vor dezbate problema acută a lipsei prevenției, mai exact scăderea ratei vaccinării și consecințele dramatice ale acesteia, pornind de un caz extrem de grav, în desfășurare la Iași, unde un bebeluș se zbate între viață și moarte după ce a luat rujeolă de la mama sa, care nu era vaccinată. 

Ana Măiță va vorbi și despre Legea vaccinării, uitată în sertarele de la Camera Deputaților, despre problemele cu care se confruntă medicii și voluntarii care promovează vaccinarea, dar și despre pericolul suplimentelor vândute ca leacuri miraculoase și alte asemenea. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 16.00, pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?