An școlar 2020 – 2021. Ana Măiță: Dacă aș fi ministru acum, nu aș putea să dorm noaptea. Cea mai bună soluție
18 aug 2020, 20:55

Ana Măiță, președintele Asociației Mame pentru Mame
Ana Măiță, preşedintele Asociației „Mame pentru mame", a vorbit despre noul an școlar în contextul pandemiei COVID-19, având un mesaj pentru Ministerul Educației și Guvernul României.

Grupul civic „Părinții Cer Schimbare”, Asociația Outreach și „Mame pentru Mame” și-au unit eforturile pentru a aduce la cunoștința Guvernului, Parlamentului și Administrației Prezidențiale situația elevilor pentru care participarea la școală în format fizic poate genera riscuri privind integritatea și sănătatea lor fizică și psihică, dar și a familiei imediate, cu care elevul împarte spațiul locativ.

Ana Măiță, preşedintele Asociației „Mame pentru mame", a explicat, pentru DCNews, că părinții sunt „foarte dezamăgiți de modul în care a comunicat Ministerul Educației, dar și de modul în care a luat decizii. A existat într-o foarte mică măsură consultare cu asociațiile de părinți. (...) De asemenea, avem o uriașă problemă cu asumarea unor riscuri de îmbolnăvire, în cazul în care Ministerul va obliga toți elevii să se prezinte fizic la clasă în acele școli pe care le va considera apte.”

Din disperare de cauză, părinții s-au gândit ei înșiși la care ar fi cea mai bună soluție. În ce constă această soluție aflați din explicațiile Anei Măiță, pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Coșmarurile, asociate cu demența. Cine este mai predispus
Forma corpului, element pentru diagnosticarea unor boli. Femeile, în atenția medicilor

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?