De ce nu ar trebui să folosești...
Când consumați cireșe, evitați să mâncați și sâmburii deoarece sunt toxici: conțin cianură. La fel și semințele de mere. Dacă vă place nucșoara în dulciuri nu o mâncați cu lingurița. Are un ulei ce poate provoca halucinații, somnolență, amețeli, confuzie și convulsii. Specialiștii vă recomandă să nu mâncați cartofi verzi, frunze de rubarbă, migdale amare, anumite ciuperci și fructe stea, potrivit medicinenet.com.
Mai multe detalii despre alte alimente cu substanțe otrăvitoare puteți citi AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
De ce nu ar trebui să folosești...
Simptomul banal al bolii cardiace. Nu...
Cum poți preveni bolile cronice. Cel...
Testul care depistează 170 de tipuri...
Cele două alimente care MĂTURĂ...
Legătura dintre intoleranța la...
Fructul care îți curăță arterele și...
Ce se întâmplă dacă lași geamul...