Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Alimente despre care nu știai că pot fi toxice. Atenție, în anumite situații pot să și ucidă!
01 iul, 16:49
Unele alimente, la care nu v-ați gândit vreodată, conțin, fie și în cantități mici, substanțe otrăvitoare.
Sâmburii de cireșe sunt toxici  FOTO: pexels.com

Când consumați cireșe, evitați să mâncați și sâmburii deoarece sunt toxici: conțin cianură. La fel și semințele de mere. Dacă vă place nucșoara în dulciuri nu o mâncați cu lingurița. Are un ulei ce poate provoca halucinații, somnolență, amețeli, confuzie și convulsii. Specialiștii vă recomandă să nu mâncați cartofi verzi, frunze de rubarbă, migdale amare, anumite ciuperci și fructe stea, potrivit medicinenet.com.

Mai multe detalii despre alte alimente cu substanțe otrăvitoare puteți citi AICI.


Ştiri Recomandate

Alimentele care nu s-au scumpit în pandemie
Știrile zilei
EXCLUSIV
Femeie slabă
EXCLUSIV
COVID-19. BILANȚUL zilei: 1.415 noi cazuri de infectări
ANPC: Gel de mâini PERICULOS în comerț. Este TOXIC!
Efectele secundare ale înotului. Ce boli poți dezvolta
EXCLUSIV
Stresul și furia pot exacerba insuficiența cardiacă
10 modalități de a reduce aportul de sare
Spray nazal care împiedică infectarea cu coronavirus
Alergia la ciuperci. Cum recunoști simptomele
Diabetul de tip 2, primele semnale de alarmă. Ce să nu ignori
Prof.dr. Doina Azoicăi
EXCLUSIV
Dureri de cap: șapte motive pentru care pot apărea
RECORD de infectări COVID-19. 1.454 noi cazuri
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri