Alimente care luptă cu durerea și combat inflamația
17 aug 2020, 08:42

Uleiul de măsline
Alimente precum ghimbirul, somonul, ardeii iuți și uleiul de măsline sunt doar câteva dintre cele care combat durerea și inflamația, susțin specialiștii.

Pe lângă alimente cunoscute că luptă împotriva inflamației precum ghimbir, somon, ulei de măsline sau ardei iuiți, medicii amintesc și coacăzele, semințele de bostan, turmenicul, uleiul de mentă, dar și vinul roșu.

Specialiștii de la webmd precizează că semințele de bostan au o sursă uriașă de magneziu, un mineral care reduce numărul de migrene, iar uleiul de mentă ușurează durerile provocate de crampe, balonare. Resveratrolul din vinul roșu ar putea ușura inflamarea discului care poate duce la dureri de spate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?