Alimente care luptă cu durerea și combat inflamația

Uleiul de măsline
Alimente precum ghimbirul, somonul, ardeii iuți și uleiul de măsline sunt doar câteva dintre cele care combat durerea și inflamația, susțin specialiștii.

Pe lângă alimente cunoscute că luptă împotriva inflamației precum ghimbir, somon, ulei de măsline sau ardei iuiți, medicii amintesc și coacăzele, semințele de bostan, turmenicul, uleiul de mentă, dar și vinul roșu.

Specialiștii de la webmd precizează că semințele de bostan au o sursă uriașă de magneziu, un mineral care reduce numărul de migrene, iar uleiul de mentă ușurează durerile provocate de crampe, balonare. Resveratrolul din vinul roșu ar putea ușura inflamarea discului care poate duce la dureri de spate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel