ALERTĂ: Încă 7 persoane cu COVID-19 la Școala 28 unde o angajată are tulpina din Marea Britanie

Profesor în clasă. Foto: Pixabay
Încă 7 persoane - contacți ai angajatei din Școala 28 din Capitală care este infectată cu tulpina din Marea Britanie de COVID-19 sunt pozitivi. Numărul cazurilor de infectare din jurul angajatei se ridică la 16!

Ministerul Sănătății a confirmat că în 7 persoane din Școala 28 din Capitală au fost depistate pozitive la COVID-19. Și pentru o parte dintre ele se va face secvențiere genică pentru a vedea dacă sunt sau nu infectate cu tulpina din Marea Britanie, la fel ca o colegă de-a lor. 

În total, în Școala 28 dunt acum 17 persoane infectate: una este confirmată cu tulpina din Marea Britanie, 9 au fost confirmate pozitive vineri și astăzi cele 7 sus menționate. 

Din cei 7 depistați pozitivi astăzi, pentru 4 se va face secvențierea „pentru că prezintă caracteristici” a anuțat  Ministerul Sănătății. Iar rezultatele vor fi gata în câteva zile. 

Până acum în România au fost identificate 4 cazuri de infectare cu tulpina extrem de contagioasă de SARS CoV-2 din Marea Britanie. 

Școala 28 este închisă și se face dezinfecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel