Alertă de coronavirus. O femeie din Buzău, venită din Italia, suspectă de COVID 19

Coronavirus
O femeie s-a întors din Italia, unde a intrat în contact cu un suspect de coronavirus, și când a ajuns în Buzău a sunat la 112 spunând că se simte rău.

UPDATE 21.25 Femeia a stat circa o oră pe trotuar, într-o stație de autobuz din Buzău, a vorbit la telefon, a stat în picioare, iar în jurul ei s-a amenajat un perimetru de 10 metri, perimetru asigurat de jandarmi și polițiști. Potrivit Realitatea TV, femeia s-a panicat după ce a aflat că doamna alături de care îngrijea bătrânul din Italia a fost internată cu suspiciunea de coronavirus. După o oră, pompierii, costumați special, au preluat-o cu o targă.

De scurt timp s-a încheiat la Prefectura Buzău o ședință de urgență. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, a declarat la același post TV, că s-a decis ca femeia suspectă de coronavirus să fie internată la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău și să i se recolteze probe biologice, iar mâine să fie dusă cu o ambulanță specială la centrul de carantină de lângă Buzău. ”Va fi izolată 14 zile. Dacă în această perioadă nu va prezenta niciun simptom, ea va fi externată. Dacă va prezenta simptome va fi probabil dusă la București”, a declarat Denisa Irimia.

Știre inițială 

Coronavirus, Italia. O româncă a venit, duminică, 23 februarie, cu autocarul din Italia în Buzău. Ea a sunat la 112 spunând că se simte rău. În Italia îngrijise un bătrân împreună cu o altă femeie care a fost internată cu suspiciunea de coronavirus.

Mai multe puteți citi pe DC News. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel