Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă de coronavirus. O femeie din Buzău, venită din Italia, suspectă de COVID 19
23 feb, 20:36
O femeie s-a întors din Italia, unde a intrat în contact cu un suspect de coronavirus, și când a ajuns în Buzău a sunat la 112 spunând că se simte rău.
Coronavirus

UPDATE 21.25 Femeia a stat circa o oră pe trotuar, într-o stație de autobuz din Buzău, a vorbit la telefon, a stat în picioare, iar în jurul ei s-a amenajat un perimetru de 10 metri, perimetru asigurat de jandarmi și polițiști. Potrivit Realitatea TV, femeia s-a panicat după ce a aflat că doamna alături de care îngrijea bătrânul din Italia a fost internată cu suspiciunea de coronavirus. După o oră, pompierii, costumați special, au preluat-o cu o targă.

De scurt timp s-a încheiat la Prefectura Buzău o ședință de urgență. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, a declarat la același post TV, că s-a decis ca femeia suspectă de coronavirus să fie internată la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău și să i se recolteze probe biologice, iar mâine să fie dusă cu o ambulanță specială la centrul de carantină de lângă Buzău. ”Va fi izolată 14 zile. Dacă în această perioadă nu va prezenta niciun simptom, ea va fi externată. Dacă va prezenta simptome va fi probabil dusă la București”, a declarat Denisa Irimia.

Știre inițială 

Coronavirus, Italia. O româncă a venit, duminică, 23 februarie, cu autocarul din Italia în Buzău. Ea a sunat la 112 spunând că se simte rău. În Italia îngrijise un bătrân împreună cu o altă femeie care a fost internată cu suspiciunea de coronavirus.

Mai multe puteți citi pe DC News. 

 


Ştiri Recomandate

Medici rezidenți străini, din Italia și Franța, la spitalul Județean din Arad
Prof.dr. Irinel Popescu, realizatorul Academiei de Sănătate, face parte din Consiliul Științific al Agenției Naționale de Transplant
EXCLUSIV
PRIMER: Nu faceți stocuri de Paracetamol sau alte medicamente, putem fabrica suficiente
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.
EXCLUSIV
EXCLUSIV
Coronavirusul și conjunctivita virală. Prof Dr Monica Pop explică fenomenul
Coronavirus: BILANȚ România: 2.738 de cazuri de persoane infectate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?