Alegeri prezidențiale 2019. Bolnavii din spitalele Bucureștiului votează cu urna mobilă
10 noi 2019, 09:46

Spitalul Universitar de Urgență București
Pacienţii din marile spitale bucureştene votează cu urna mobilă, duminică, la alegerile prezidenţiale, potrivit reprezentanţilor unităţilor medicale.

Bolnavii, urna mobila. Astfel, se va vota cu urna mobilă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Institutul Oncologic Bucureşti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit comandantului SUUMC "Dr. Carol Davila", Florentina Ioniţă Radu, duminică vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi personal medical care se află în gardă în acea zi. Dr. Rodica Ciolacu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca a declarat pentru AGERPRES că în unitatea medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi medicii care vor lucra în acea zi. "S-au făcut demersurile de aproximativ o săptămână, este o procedură. Se fac liste pentru pacienţi", a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucureşti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobilă aproximativ 170 de bolnavi, dar şi medici care sunt de serviciu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a confirmat la rândul său că şi în această unitate medicală vor vota pacienţii internaţi, alături de personalul medical.

Şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va fi folosită urna mobilă pentru cei care vor să voteze la alegeri, a afirmat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silvia Nica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Forma corpului, element pentru diagnosticarea unor boli. Femeile, în atenția medicilor

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?