Al doilea medic impostor, dar cu parafă, identificat la controlul de la DSPMB!

Pe pagina sa de Facebook, chirurgul Matthew Mode - Matteo Politi are numeroase poze din timpul intervențiilor chirurgicale
Ministerul Sănătății a anunțat că, în urma verificărilor demarate la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal, a mai fost indentificat un al doilea caz, asemănător cu cel al lui Matthew Mode / Matteo Politi.

La controlul de la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal, a mai fost indentificat un al doilea caz, asemănător cu cel al lui Matthew Mode / Matteo Politi.

„Pentru că există în desfășurare o anchetă demarată de Poliție și Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz. Ministerul Sănătății continua verificările la DSPMB și va pune în continuare la dispoziția organelor de anchetă toate informatțiile obținute în urma acestor verificări. Facem precizarea că cele două persoane care au obținut cod de parafă în mod ilegal nu mai prestează servicii medicale. Ministerul Sănătății va întreprinde toate măsurile necesare pentru a asigura pentru pacienți servicii medicale în condiții de maximă siguranță, în concordanță cu reglementările legale în vigoare", se arată în comunicatul Ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel