Agentia Națională de Transplant: Plângere penală la DIICOT

Directorul executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT), Anca Baculea, a depus, vineri, o sesizare la DIICOT, care are ca obiect „disfuncţionalităţile apărute la nivelul Registrului Naţional de Transplant”.

„Sesizarea la DIICOT are ca obiect disfuncţionalităţile apărute la nivelul Registrului Naţional de Transplant ca urmare a rezilierii contractului de prestări servicii cu o firmă privată care până în momentul de faţă a administrat acest registru”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES dr. Anca Baculea.

Ea a precizat că împreună cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, vor vorbi într-o conferinţă de presă despre „disfuncţionalităţile de la nivelul Agenţiei Naţionale de Transplant, disfuncţionalităţi care au fost sesizate şi de Corpul de control al Ministerului Sănătăţii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel