Actrița Oana Pellea, test PCR pozitiv: mă felicit că m-am vaccinat
13 oct, 22:01

Test rapid salivă. Foto: Protejat.ro
Actrița Oana Pellea a anunțat pe rețelele sociale că testul PCR a iești pozitiv și este bolnavă de COVID.

Actrița Oana Pellea a postat pe rețelele sociale un mesaj despre rezutatul testului PCR pe care l-a făcut duă o săptămână în izolare: pozitiv. Artista și-a făcut ambele doze de vaccin anti-COVID.

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19.

Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat ”Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!

Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact.Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâneîin izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, notează Oana Pellea.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Semne și simptome ciudate care pot arăta că ai Parkinson
Circa 10.000 de doze de anticorpi monoclonali vor ajunge în România
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri