8 din 10 familii caută bone vaccinate pentru copiii lor. STUDIU

PĂrinții vor pentru copiii lor bone vaccinate. Foto: Sitter
Cererea părinților pentru bone vaccinate a crescut cu 70% față de anul trecut, arată un nou studiu realizat de o platformă care se ocupă de servicii de îngrijire pentru copii.

Dacă în 2020, înainte ca vaccinurile COVID-19 să apară pe piață, una din 10 familii își punea problema colaborării cu o bonă vaccinată, în 2021, 8 din 10 familii (80%) iau în considerare acest aspect.

Bonele vaccinate contra COVID își găsesc mai repede loc de muncă

Cu toate acestea, conform datelor colectate în studiu, există încă o reticență semnificativă a bonelor în ceea ce privește vaccinarea, în ciuda faptului că acest lucru le-ar garanta găsirea mai rapidă a unei familii la care să se angajeze pe termen lung. 

În plus, având în vedere cererea ridicată și pretențiile în plus față de ce era până acum, datele studiului arată că părinții sunt dispuși să plătească cu 12-15% mai mult pentru serviciile unei bone vaccinate. 

În urma unei analize, dar și a unor interviuri cu părinții și bonele înregistrate pe platforma în cauză, „concluzia la care am ajuns în urma analizei din ultimul an este următoarea: bonele vaccinate își găsesc mult mai repede și mai ușor un loc de muncă pe termen lung, iar părinții sunt dispuși să plătească mai mult pentru asta”, subliniază Laura Bulai, Co-fondator Sitter.

„Ultimii 2 ani i-au făcut pe părinți să pună mult mai mult accent pe sănătatea familiei și a copiilor” a mai remarcat aceasta.

Ce pretenții au părinții

Practic, atunci când au nevoie de serviciile unei bone părinții pun accent pe anumite detalii. În urma unor interviuri cu părinții înregistrați pe platforma dedicată serviciilor de bone, cele mai des întâlnite motive care stau la baza alegerii lor sunt: dacă bonele sunt verificate și au recenzii sau recomandări pozitive de la alte familii, dacă sunt sau nu vaccinate împotriva COVID și, nu în ultimul rând, proximitatea față de zona în care locuiește familia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel