5 moduri de a scăpa de energia negativă din casa ta

Cum alungi energia negativă din casa ta. Foto: Pixabay
Treci prin zile mohorâte și nu te simți în apele tale când ești acasă? Există semne că ai putea avea energie negativă în locuința ta. Iată cum scapi ușor și rapid de energia aceasta: 

Când ești acasă ar trebui să ai un sentiment constant de fericire care ne oferă confort, dar pot exista și zile de melancolie. Iar asta poate avea un impact asupra dispoziției și te poate împiedica în lucrurile pe care le faci în viața de zi cu zi.

Dacă această stare posomohorâtă și pesimistă persistă, atunci iată câteva modalități prin care puteți ajuta să scapi de energia negativă acasă:

1) Purifică aerul

Încercați să ardeți unele plante uscate, cum ar fi plante aromate, pentru a curăța energia negativă. Puteți chiar arde bucăți de tămâie pentru a vă relaxa și a vă liniști sufletul. La fel și salvia a cunoscută pentru abilitățile de a purifica aerul și a elimina energiile negative. De asemenea, puteți folosi și uleiuri esențiale introduse în purificatoare. Cel de lămâie, spre exemplu, dă prospețime și răcoare, la fel și cel de mentă sau de brad. 

2) Lasă lumină naturală să intre

Trage perdelele și draperiile și deschide ferestrele pentru ca aerul curat și lumina naturală să intre în casa ta prin ferestre sau uși. Acest lucru te va ajuta să te conectezi cu natura din afară și să obții aer proaspăt și soare în zilele întunecate și posomorâte.

3) Plante de interior

Creșteți câteva plante în casă. Umpleți colțurile și golurile din casă cu plante verzi de interior. Câteva ghivece cu flori, un tablou făcut din licheni cum e la modă acum. Nu sunt bune florile tăiate, ci cele vii, care emit oxigen. 

4) Scapă de lucrurile stricate și uzate

Faceți loc în casă pentru piesele de mobilier noi. Încercați să reparați orice este rupt și aruncați lucrurile vechi care nu mai pot fi recondiționate. În acest fel veți „invita” noi începuturi și o perspectivă proaspătă în casa dvs.

5) Puneți puțină sare în colțurile camerelor

Sarea ajută la absorbția energiei negative, așa că puneți niște farfuriuțe cu sare prin colțurile casei. Sarea trebuie schimbată din când în când (o dată sau de două ori pe săptămână), pentru a scăpa de energiile negative acumulate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel