4 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când slăbești

Slăbit
Curele de slăbire ne pot epuiza și, deseori, ne pot da probleme de sănătate, dacă nu ținem cont de anumite recomandări. Iată patru lucruri importante care nu trebuie ignorate atunci când suntem la dietă.

A scăpa de kilogramele în plus poate fi o sarcină descurajantă, în special din cauza schimbărilor care trebuie făcute în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, în timpul fazei de slăbire, focalizarea noastră este doar să câștigăm o formă frumoasă, nu neapărat să rămânem sănătoși. Prin urmare, oamenii ajung adesea să facă mai multe greșeli.

Iată o listă de lucruri pe care trebuie să ții cont în timpul curei de slăbit, potrivit pinkvilla.com.

Rămâi activ: în timp ce procesul te poate face să te simți epuizat și lipsit de motivație, este important să rămâi activ, altfel lenea te va stăpâni. Fă-ți timp pentru a merge la o plimbare de seară sau de dimineață. Faceți exerciții zilnice. Faceți yoga și meditație. Dacă nimic din acestea nu ajută, implică-te activ în treburile casnice.

Hidratarea este esențială: importanța apei nu are nevoie de o mențiune specială. Experții sugerează că o persoană normală ar trebui să bea cel puțin 2,5 litri de apă pe zi. Dacă sunteți într-o cură de slăbire, ai putea lua în calcul să crești aportul de apă până la 3 litri, dacă nu mai mult.

Mănâncă suficiente fructe: Fructele îți dau multă energie. Deoarece slăbești, nivelul tău de energie poate scădea. Prin urmare, este imperativ ca aportul de fructe să fie maxim în acest timp. Poți cere, de asemenea, dieteticianului sau nutriționistului care este cantitatea necesară conform dietei pe care o urmezi.

Nu sări peste micul dejun: Mulți oameni tind să creadă că sărind peste micul dejun poate ajuta la pierderea rapidă în greutate. Cu toate acestea, dacă ești într-o cură de pierdere în greutate, sau chiar dacă nu, săritul peste micul dejun nu este o opțiune bună. În schimb, încearcă să mănânci alimente sănătoase. Dar un mic dejun sănătos și ușor te va ajuta să rămâi plin de energie pe tot parcursul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel