3 secrete majore pentru o viață lungă, dezvăluite de actrița Betty White

Betty White
Actrița Betty White, care are acum 99 de ani, a dezvăluit care este secretul ei pentru o viață atât de lungă.

Secretele vedetei pentru o viață lungă sunt mult mai distractive decât v-ați aștepta.

Betty White a avut o carieră – și o viață – care este de invidiat prin orice măsură de succes. Jucând roluri principale în programe îndrăgite precum The Mary Tyler Moore Show, Golden Girls și Hot in Cleveland, vedeta care va împlini 100 de ani în17 ianuarie, este și acum la fel de inteligentă, fermecătoare și la fel de solicitată ca întotdeauna.

Iată ce spune ea că a ajutat-o să aibă o viață lungă și sănătoasă.

Pozitivitate

Într-un interviu pentru Parade, White a recunoscut că faptul că a avut o perspectivă roz asupra vieții i-a ajutat – atât de mult încât s-a întrebat dacă ar fi putut avea o legătură cu longevitatea ei.

„Bucurați-vă de viață”, a spus ea publicației. „Accentuează pozitivul, nu negativul. Sună atât de banal, dar mulți oameni vor alege ceva de care să se plângă, în loc să spună: „Hei, a fost grozav!” Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă te uiți.”

Vodcă

Nu e obligatoriu să trăiești o viață fără vicii – de fapt, ea a dezvăluit pentru Parade că vodca este unul dintre ingredientele esențiale pentru o viață bună, în mintea ei.

Într-un interviu cu David Letterman, White a recunoscut că timpul ei liber este în mare parte petrecut jucându-se cu animalele, adăugând: „Vodka este un fel de hobby”.

Hot dog

Este posibil ca medicul să vă fi spus că trebuie să rămâneți departe de carnea procesată dacă doriți să trăiți o viață mai lungă, dar White nu ține cont de acest sfat.

Vedeta a dezvăluit pentru Parade că, după vodcă, hot-dog-urile sunt următoarea cea mai mare dragoste a ei. Într-un interviu acordat Harper's Bazaar, White a explicat că nu este pasionată de dietele restrictive. "Nu mănânc nimic special. Cartofi prăjiți. Hot-dogs dacă pot să-i aduc. Și nu sunt un mare consumator de mic dejun. Voi lua un sandviș la prânz și apoi vin acasă, iar Pontiac și cu mine avem o vodcă și apoi cina. Mai bine nu se poate", a spus ea pentru revistă.

Mai presus de toate, se consideră norocoasă.

White spune că nu numai talentul sau dăruirea a dus-o în acest punct al vieții ei – se întâmplă să aibă și un noroc excelent.

„Sunt cea mai norocoasă bătrână de pe planetă pentru că sunt binecuvântată cu sănătate și energie”, a spus ea pentru Bazaar. „Nu am niciun secret pentru a fi vioi, dar oamenii continuă să vină la mine cu proiecte grozave și nu pot spune nu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel