3 mituri despre persoanele slabe: nu, NU POT mânca tot ce vor

Slăbit
Toată lumea vrea să fie slabă, dar când ești foarte slab, s-ar putea să nu fii atât de fericit pe cât cred alții.

„Arăți ca un schelet, mănâncă ceva”. „Ești prea gras, nu mai mânca”. „Ești întunecat, fă-ți tratamentele faciale în mod regulat”. „Ești prea alb”. Cu toții trebuie să fi experimentat cel puțin o dată în viața una dinte aceste prejudecăți ale unor oameni cărora le place să bage nasul în afacerile altora. Există o mulțime de oameni acolo care nu vor rata nicio șansă să te umilească.

Odată cu această umilință, vin o mulțime de mituri. Iată câteva despre oamenii slabi care au fost demontate de specialiști.

Mitul 1: Poți mânca orice vrei

Realitate: Este timpul să ne dăm seama că și oamenii slabi sunt oameni și nu, nu pot mânca o mulțime de prăjituri, produse de patiserie, pachete de chipsuri și toate junk-urile la care vă puteți gândi. Este un corp uman, indiferent de forma și dimensiunea în care vine și cere hrană sănătoasă cu orice preț.

Mitul 2: Ești atât de mic; ai nevoie de puțin spațiu pentru a încăpea oriunde

Realitate: Majoritatea ar fi de acord asupra faptului că toată lumea are nevoie de mai mult spațiu și confort. Dar a fi slab nu înseamnă că încapi și în cele mai mici spații.

Mitul 3: Trebuie să mănânci foarte puțin

Realitate: Există mai multe afecțiuni medicale care pot avea ca rezultat creșterea sau scăderea în greutate, tiroida fiind una dintre ele, indiferent cât de des se mănâncă sau nu. Este timpul să te pui în locul oamenilor înainte de a pronunța o judecată. Un corp uman poate trece deja printr-o mulțime de situații, iar părerile neprevăzute nu sunt deloc binevenite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel