Voiculescu pune DSP Timiș să facă anchetă în cazul blocului de unde 70 de oameni au fost evacuați după o deratizare

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a pus DSP Timiș să facă o anchetă în cazul blocului de unde 70 de oameni (dintre care 12 copii) au fost evacuați de pompieri, după o deratizare făcută la subsol. 

„Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a dispus, în această seară, trimiterea Serviciului de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș pentru a ancheta cazul de la Timișoara unde 58 de adulți și 12 copii au fost evacuați de pompieri dintr-un bloc de 10 etaje după ce, la cofetăria de la subsolul blocului, a avut loc o acțiune de deratizare”, a anunțat Ministerul Sănătății. 

Reamintim că 70 de persoane dintr-un bloc din Timişoara, dintre care 12 minori, au fost evacuate, marţi seara, de echipaje ale ISU Timiş, după ce a fost sesizat un miros înţepător degajat în urma unei deratizări care a avut loc în cursul serii, în spaţiul unei societăţi comerciale aflată la parterul blocului.

Citește și: 70 de persoane, evacuate dintr-un bloc din cauza mirosului degajat după deratizare

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel