Vlad Voiculescu: încă 9 milioane de doze de vaccin vor ajunge în țară

Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că România va primi 9 milioane de doze de vaccin de la compania germană CureVac. Acestea vor ajunge în țară imediat ce vaccinul va fi aprobat.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a arătat că s-au comandat și vor ajunge în România 9 milioane de doze de vaccin, imediat ce va fi aprobat.

„Vom aloca resursele necesare pentru procurarea tuturor vaccinurilor care sunt disponibile. Ministrul Sănătății a semnat zilele trecute o comandă pentru încă 9 milioane de vaccinuri de la CureVac, unul dintre produsele care încă nu au fost aprobate, dar există încă o înțelegere clară că dacă vaccinul va fi aprobat, va ajunge în cantități rezonabile – 9 milioane de doze -  și în România”, a spus Vlad Voiculescu în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel