Vlad Huțanu, numit Country Head Ad Interim Takeda România
10 aug 2020, 12:07

Vlad Huțanu
Vlad Huțanu este noul Country Head Ad Interim Takeda România. El o înlocuiește în funcție pe Dominika Kovacs.

Vlad Huțanu a fost numit Country Head Ad Interim Tekada România, anunță compania farmaceutică, începând din 17 august 2020. El va deveni membru al echipei de conducere Takeda Europa de Est și va fi locat în România, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Jiri Smejkal, Director Takeda Europa de Est, afirmă: „Sunt convins că această numire va continua cu succes munca și colaborarea noastră cu toți partenerii, pentru a putea pune la dispoziția pacienților români tratamentele inovatoare din portofoliul Takeda“.

Vlad Huțanu s-a alăturat Takeda în 2012 ca Sales Manager pentru divizia de spitale și a ocupat în decursul anilor o serie de poziții de management. În poziția actuală, cea de Business Unit Head Oncologie, el a avut o contribuție semnificativă în a facilita accesul rapid al pacienților la medicamente inovatoare, precum și la întărirea relațiilor cu comunitatea medicală. Vlad Huțanu, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, o înlocuiește în acest rol pe Dominika Kovacs, care a luat decizia de a-și continua cariera în afara companiei. 
Takeda este o companie în domeniul bio-farmaceutic, cu sediul central în Japonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Alexandru Arșinel a MURIT

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?