Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Virozele îi țin pe elevii sibieni acasă
13 feb, 13:13
Virozele îi țin acasă pe elevii de la două școli din județul Sibiu. Peste 2.500 de școlari sunt diagnosticați cu viroze.
Infecții respiratorii

Viroze, elevi. Cursurile sunt suspendate parţial la o şcoală gimnazială din municipiul Sibiu şi la Liceul "Gustav Gundisch" din oraşul Cisnădie, la nivelul judeţului Sibiu peste 2.500 de elevi fiind diagnosticaţi cu viroze, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) remis joi.

"La nivelul unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 114 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, şi 2.568 de cazuri de viroză. Cursurile sunt suspendate la clasele a IV-a B şi a VI-a B de la Şcoala Gimnazială Nr. 25 Sibiu în zilele de 13 şi 14 februarie 2020, iar în zilele 13-17.02.2020 cursurile sunt suspendate şi la clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 25 Sibiu şi la clasa a VIII-a A de la Liceul Teoretic 'Gustav Gündisch' Cisnădie, pe motiv că peste 20 % din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. În aceste clase sunt înscrişi, în total, 90 de elevi", se arată în comunicatul de presă al IŞJ Sibiu, potrivit Agerpres.

În ultima săptămână s-au înregistrat 3.838 de cazuri cu infecţii acute de căi respiratorii superioare, iar o adolescentă de 14 ani a fost diagnosticată cu gripă, fiind tratată în spital, potrivit celor mai recente informaţii furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.


Ştiri Recomandate

Prof dr Reuven Or. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Cannabisul și canabinoidele, bolile pe care le pot trata. Dr Reuven Or a dat lista
Coronavirus: marile rețele comerciale iau măsuri să evite aglomerările
Ministrul adjunct al Sănătății din Iran, diagnosticat cu coronavirus după ce a apărut la TV
Toate testele pentru coronavirus făcute la Institutul Matei Balș: NEGATIVE
Femeia sosită duminică din Italia nu are coronavirus
Comentarii