Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viață confortabilă la bătrânețe: cum o poți obține
13 noi, 22:47
Pentru a avea o viață confortabilă la bătrânețe, un studiu american a arătat că e important că existe contacte sociale, un stil de viață sănătos și siguranță financiară.
Relațiile sociale îi ajută pe bătrâni

Relațiile sociale, sănătatea și siguranța financiară sunt elementele care oferă oamenilor șansele cele mai bune să prospere odată cu înaintarea în vârstă, potrivit unui nou raport intitulat „Longevity Fitness: Financial and Health Dimensions Across the Life”. De asemenea, se spune că factorii de decizie, angajatorii și persoanele fizice pot întreprinde acțiuni acum pentru a oferi oamenilor șansele cele mai bune de a-și menține capacitatea de longevitate ca adulți în vârstă.

Publicația a fost dezvoltată de The Gerontological Society of America (GSA) și susținută de Bank of America și utilizează termenul fitness longevitate pentru a descrie modul în care oamenii pot prospera, nu doar supraviețui, prin echilibrul social, sănătate și echitate, potrivit medicalxpress.com.

De asemenea, aduc o nouă lumină asupra unui corp de literatură din ce în ce mai mare care arată că oamenii pot profita la maximum de oportunități făcând trei pași: cultivarea relațiilor sociale cu prietenii și rudele apropiate, menținerea sănătății prin prevenire și stil de viață și construirea unor rezerve trăind din mijloacele proprii și economisind pentru viitor.

„Acest raport traduce știința și descrie numeroasele provocări și oportunități de-a lungul vieții în maximizarea stilului de viață sănăptos, mișcării și situației financiare”, a declarat Peter Lichtenberg, de la Wayne State University, care a prezidat comitetul consultativ care a supravegheat dezvoltarea conținutului pentru noua publicație.

"Cu această cercetare, Societatea Gerontologică din America a făcut un pas important pentru a înțelege mai bine cum să navigăm în călătoriile noastre în viață într-o epocă cu o durată mai lungă de viață", a declarat Lorna Sabbia, șefa de la Retirement and Personal Wealth Solutions, Bank of America. "Acest studiu, împreună cu propria noastră cercetare privind prioritățile și etapele vieții, oferă îndrumări acționabile persoanelor și familiilor de-a lungul vieții lor financiare."


Ştiri Recomandate

Crucea Roşie, Apel umanitar pentru Albania: De vineri se pot face donaţii de 2 euro prin SMS
Diana Păun: Rezistenţa antimicrobiană, o deficienţă majoră în sistemul sanitar
Ministrul Agriculturii: Medicamentul şi antibioticul nu trebuie considerate mărfuri
Cancer mamar triplu negativ: doi biomarkeri prezic tratamentul potrivit
Ce trebuie să știe fiecare femeie despre glanda tiroidă
Un medicament pentru diabet ar putea fi și tratament anti-îmbătrânire
Boala de reflux gastroesofagian. Cum să-i faceți față de sărbători
Comentarii