Vasi Rădulescu desființează un mesaj VIRAL despre paracetamol: "Gramatica ucide mai mult"

Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a lansat un avertisment important, în contextul pandemiei. 

Vasi Rădulescu atrage atenția asupra unor mesaje care circulă intens pe rețelele de socializare, la care trebuie să fim foarte atenți. 

Iată mai jos la ce mesaje face referire medicul român:

"AVERTISMENT IMPORTANT

Aveți grijă la paracetamolul strălucitor pe care medicii îl sfătuiesc să conțină virusul Machupo, iar dacă primește sfaturi direct de la medici, fiți convinși că acel paracetamol se și conformează și el chiar conține virusul Machupo, un virus puternic care la om dă o mortalitate ridicată rată.

Să nu ziceți că nu v-am prevenit! Dumnezeu e sus, e mai strălucitor și decât acest paracetamol și pedepsește aspru, așa că eu mi-am făcut datoria de medic, ajutându-vă și ajutându-mă pe mine mă însumi.

Acum serios.

Pluralul e virusuri.

Virușii e la calculator.

Paracetamolul nu strălucește.

Paracetamolul nu are virusuri.

Gramatica ucide mai mult decât Machupo.

Prostia la fel.

Nu știu cine naiba e Machupo ăsta.

Nici nu mă interesează.

Astfel de mesaje au sute de mii de distribuiri pe rețelele de socializare, care nu fac absolut nimic să oprească toate inepțiile. Rețeta a clasică: emoții, Dumnezeu, teroare. Nu mai contează că nu există nicio dovadă. Pliați asta pe o societate plină de analfabeți și obțineți răspunsul la întrebarea „băi, dar chiar atât de rău să stăm?” Redirecționați așa cum ați primit.", este postarea lui Vasi Rădulescu de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel