Vaccinarea în Sectorul 4, întreruptă din motive tehnice. 3 ore nu s-a putut imuniza nimeni

Vaccinarea în 29 de centre de vaccinare din Sectorul 4 din București a fost întreruptă vreme de 3 ore din pricina unor motive tehnice.

Miercuri, 5 mai, imunizarea împotriva COVID a fost întreruptă în toate centrele din Sectorul 4 Buucrești, între 8.30 și 11.30.

”Timp de 3 ore, nicio persoană programată pentru administrarea serurilor Pfizer sau AstraZeneca nu a putut fi imunizată, din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la Registrul Electronic Național de Vaccinare (RENV), ce nu au permis înregistrarea datelor în sistem și nici eliberarea adeverințelor de vaccinare. Pentru deblocarea de îndată a situației, Primăria Sectorului 4, care are în administrare 6 centre de vaccinare, în 3 locații de pe raza sectorului, a luat legătura cu autoritățile competente. În acest sens, a fost informat Serviciul de Telecomunicații Speciale, care a dat asigurări că problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil.

În momentul de față, platforma funcționează și, în ciuda unor mici disfuncționalități care încă persistă, procesul de vaccinare a fost reluat și decurge în condiții normale, astfel încât, în scurt timp, persoanelor care nu au putut fi imunizate în această dimineată să li se poată administra serul, conform programărilor. În Sectorul 4 funcționează 23 de puncte de vaccinare Pfizer și 6 puncte de vaccinare AstraZeneca, pe care Primăria Sectorului 4 le administrează și în care, zilnic, sunt imunizate în jur de 2.500 de persoane”, se explică într-o informare oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel