Vaccin obligatoriu pentru unii angajați? Reacția lui Raed Arafat

Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay
Șeful DSU Raed Arafat spune că există posibilitatea ca acele persoane care nu s-au vaccinat ar trebui să respecte anumite restricții față de camarazii care s-au vaccinat.

Întrebat dacă un angajator ar putea cere unui angajat să se vaccineze pentru a veni la muncă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat:

„Un angajator poate să ajungă la concluzia că dacă nu te-ai vaccinat, atunci poate că trebuie să respecți anumite restricții, mai mult decât colegii tăi care s-au vaccinat. Acest lucru este posibil. Depinde câți s-au vaccinat în firma respectivă, depinde de natura activității firmei, cum este acțiunea în firmă, așa că n-am să răspund la această întrebare, pentru că incumbă foarte multe aspecte, inclusiv juridice, pe care nu pot să le discut acum. La acest moment nu s-a discutat de obligativitatea vaccinării și nici despre o posibilă condiționare a angajatorului”.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel