Vaccin împotriva COVID la domiciliu, fără programare. Cine se încadrează. ULTIMELE măsuri

Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a hotărât vaccinarea la domiciliu împotriva infecției în cazul persoanelor care fac dializa și a celor care nu se pot deplasa.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a hotărât ca românii care fac dializă și cei care nu se pot deplasa de la domiciliu să fie vaccinați împotriva COVID de echipe mobile, fără programare, care să vină la ei acasă.

Sarcina de a face liste cu toți acești oameni cade pe reprezentanţii direcţiilor de asistenţă socială şi pe medicii de familie. Autoritățile au decis ca echipe mobile din cadrul centrelor fixe să meargă la domiciliul acestor persoane, după ce listele vor fi finalizate și distribuite pe județe, arată Antena 3.

În intervalului 15 -21 ianuarie s-au programat pe platforma informatică programare.vaccinare-covid.gov.ro s-au programat 491.342 persoane din etapa a II-a de vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel