Vaccin anti-Covid-19 în cutii de pizza. Stăncel, expert în sănătate publică: Problema este următoarea

Zeci de mii de oameni s-au programat pentru vaccinare împotriva COVID  FOTO: unsplah
Expertul în sănătate publică Ioana Stăncel a comentat, pentru DC News, situația vaccinurilor anti-Covid transportate în cutii de pizza. 

Decizia Institutului „Cantacuzino” de a transporta vaccinul anti-COVID în cutii de pizza a stârnit numeroase discuții. Un comunicat al Institutului arăta că, din cauza sărbătorilor, când furnizorii de ambalaje nu au avut activitate, a fost nevoie de cutiile luate din comerț. Deși s-a pus inițial sub semnul întrebării faptul că situația în cauză ar fi putut periclita calitatea serului, nu este vorba despre așa ceva. 

Expertul în sănătate publică Ioana Stăncel ne-a declarat, vizavi de acest subiect, că „prima dată am crezut că este o glumă.”

Totuși, Ioana Stăncel a atras atenția pentru DC News că „sunt cutii noi”, iar „faptul că erau imprimate cu *pizza* nu mă deranjează. Esențialul este că, din punct de vedere tehnic, au asigurat siguranța atât privind lanțul de frig, dar și integritatea flacoanelor.”

Citește mai multe pe DCNEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

maioneza de post foto: freepik@atlascompany
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel