Vaccin anti-COVID-19. Ar fi gata până în aprilie. Fauci: Purtați mască în casă

Fiole
Medicul Anthony Fauci crede că până în aprilie, anul viitor, va apărea pe piața americană un vaccin sigur împotriva COVID-19.

Medicul Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase, spune că vaccinul împotriva COVID-19 ar fi gata până-n aprilie, unul ”sigur și eficient”.

”Pe baza calendarului curent al studiilor clinice, cercetătorii vor ști probabil până în noiembrie sau decembrie dacă un candidat sigur pentru vaccin este pregătit. (...) Vor fi disponibile sute de milioane de doze, dar disponibile pentru utilizare la o persoană ar însemna că vaccinul ar fi trebuit să se dovedească sigur și eficient”, a spus Fauci.

Întâlnirile de Ziua Recunoștinței și alte sărbători ar crește numărul de cazuri de coronavirus, mai ales dacă membrii familiei și prietenii călătoresc. Fauci i-a încurajat pe oameni să poarte măști de față și să „încerce să mențină ferestrele deschise”, potrivit webmd:

”Nu vă fie teamă să purtați o mască în casa dvs. dacă nu sunteți sigur că persoanele din casă sunt negative”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel