Va intra Bucureștiul în carantină? Ministrul Sănătății: senzația mea e că vom ajunge acolo în câteva zile

Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat că nu exclude intrarea Bucureștiului în carantină. Acesta susține că se va ajunge acolo în câteva zile.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a precizat duminică seara, 21 martie, că Bucureștiul ar putea intra în carantină. Oficialul a subliniat că se va ajunge acolo în câteva zile, mai ales că incidența îmbolnăvirilor COVID e de 5 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

”Nu putem exclude acest lucru, și după 6 la mie, și senzația mea e că vom ajunge acolo în câteva zile. Nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei și o să vedem de asemenea dacă așa cum s-a procedat până acum, cu felul acesta de carantinare, care lasă locuri libere, trebuie să continue. (...) Între a închide școlile și a închide centrele comerciale, cel puțin peste weekend, de exemplu, preferința mea și cred că a Guvernului este cât se poate de clară și cred că e preferința fiecăruia dintre noi”, a mai afirmat ministrul Sănătății, scrie digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel