Un pahar de apă caldă și o banană consumate dimineața fac minuni pentru sănătate

Un pahar de apă călduță și o banană par a fi cel mai bun mod de a începe o zi, spun specialiștii.

Un pahar de apă caldă și o banană consumate dimineața aduc mai multe beneficii pentru sănătate. Este o metodă bună pentru persoanele care nu pot mânca dimineața, dar chiar și cei care iau micul dejun dimineața pot înlocui micul dejun cu un pahar de apă caldă și o banană.

Micul dejun, cea mai importantă masă

Mulți oameni iau micul dejun în mișcare - beau rapid o ceașcă de cafea sau chiar trec cu totul peste micul dejun. Probabil că știe toată lumea că este important să luați micul dejun dimineața. Prima masă a zilei este foarte importantă. Corpul trebuie să suporte toată noaptea fără mâncare în stomac. Prin urmare, pentru a funcționa mai bine în timpul zilei, este important să ne alimentăm corpul dimineața.

Nutrienți importanți

Nutrienții pe care îi luați în timpul micului dejun vă ajută să funcționați și să vă concentrați mai eficient. Micul dejun va începe digestia dimineața, iar corpul va absorbi mai ușor substanțele nutritive de care aveți nevoie în timpul zilei. Cercetările au arătat că persoanele care iau micul dejun absorb mai multe vitamine și minerale decât cei care nu iau micul dejun.

Pahar cu apă caldă și o banană

Începând în fiecare dimineață cu un pahar de apă caldă și o banană, ușurează puțin slăbirea. Acest lucru se datorează faptului că bananele stimulează digestia și ajută la accelerarea metabolismului. Consumul unei banane în combinație cu un pahar de apă caldă ajută la digerarea fibrelor din banană. Apa caldă este mai bun decât cea rece, deoarece este deja la temperatura corpului și, prin urmare, nu se simte disconfort când o beți pe stomacul gol.

Ajută la pierderea în greutate

Combinați acest mic dejun cu o dietă sănătoasă pentru restul zilei, faceți mișcare suficientă, beți doar o cantitate moderată de alcool și veți observa că stimulează pierderea în greutate. Consumul unei banane dimineața are marele avantaj că dă o îndelungă senzație de sațietate. În plus, blochează parțial absorbția glucidelor - tipul perfect de fructe pe care să le consumați dacă urmați o dietă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel