Un oraș din Timiș și trei sate din jurul lui vor intra în carantină. Anunțul făcut de autorități

Coronavirus, echipament de protectie. Foto: MTI
Primul oraș din România care este la doar un pas să intre în carantină, după ieșirea din starea de urgență. Nimeni nu mai poate ieși de aici!

Orașul Făget, județul Timiș, ar putea fi primul oraș băgat în carantină după starea de urgență (atunci Suceava și Țăndărei au fost închise). Sunt 20 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, plus încă opt cazuri de COVID – asistente medicale și infirmiere -  internate în spitalul local. Testarile în spital vor continua însă și în zilele următoare. 

Potrivit raportului înaintat de Direcția de Sănătate Publică Timiș Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a propus și a fost aprobată de către comitet carantinarea orașului Făget și a trei sate aparținătoare: Colonia Mică, Bichici și Temerești.

„Această decizie va fi transmisă Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care va emite hotărârea de carantinarea”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra, vicepreședinte în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel