Urmărește dezbaterea live

Ultima oră! Medicii de la Spitalul Floreasca, detalii noi despre Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19

FOTO Facebook
Nelu Ploieșteanu este în continuare în stare critică, el fiind internat la Secţia ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca. Potrivit medicilor, dacă artistul ar fi continuat la spital tratamentul anti-COVID-19 și nu ar fi plecat acasă, starea lui de sănătate ar fi fost alta. 

Cântărețul Nelu Ploieșteanu este internat în secția ATI a Spitalului Floreasca, în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul este intubat, plămânii săi fiind sunt grav afectați de boală.

Medicii de la Spitalul Floreasca spun că agravarea stării de sănătate a artistului este dată și de vârsta înaintată, respectiv de o serie de afecțiuni preexistente, la care se adaugă întreruperea tratamentului anti-COVID, după ce Nelu Ploieșteanu a plecat din unitatea medicală în care era internat în urma infecției cu SARS-COV-2.

Citește și Dr Flavia Groșan despre schema sa de tratament: a fost incredibilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel