Tudor Ciuhodaru: Mă ofer voluntar să merg la Suceava să-i testăm pe cei de la spital
03 apr 2020, 08:42

Medicul Tudor Ciuhodaru
Dr. Tudor Ciuhodaru a spus că se oferă voluntar să meargă la Suceava pentru a ajuta la testarea rapidă a medicilor de acolo, dacă Ministerul Sănătații trimite teste rapide.

Medicul Tudor Ciuhodaru susține că testarea rapidă a personalului medical de la spitalul din Suceava trebuie făcută cât mai rapid cu putință:

"Dacă ne lasă Ministerul Sănătății și ne trimite acel 1 milion de teste rapide pe care Unifarmul zice că le-a achiziționat, sau cele 50.000 de teste serologice existente în stoc, sau cele 260 de teste existente de pe 9 martie la Matei Balș, le-am putea folosi fără probleme. Ar fi necesar să mergem întâi la Suceava, pentru că acolo este extrem de important de testat. Acolo este "Bergamo al României" și dacă nu trecem la testarea rapidă sunt riscuri enorme ca toată Moldova să ajungă ca Lombardia", a afirmat Ciuhodaru, la un post Tv

"Așa că, poate ne trimit prin camioane militare și mă ofer voluntar să merg la Suceava să-i testăm pe cei de la spital. ", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la Realitatea Plus, vineri dimineața.

 

Citește mai multe pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?