Trump, la plimbare în mașina blindată. COVID „este școala vieții” și „ceva foarte interesant”

Donald Trump, ieșit la plimbare în limuzina blindată. Foto: Print screen CNN
Președintele SUA, Donald Trump, care este sub tratament pentru  COVID-19 și chiar a primit oxigen suplimentar zilele trecute, a ieșit din spital ca să-și salute suporterii! S-a plimbat câteva minute cu mașina blindată și cu masca pe față.

Președintele american Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, de lângă Washington, unde a este internat de vineri pentru a se tratat de COVID-19, ca să-și salute susținătorii adunați în apropiere.

Liderul de la Casa Albă purta mască și a fost filmat într-un SUV negru, blindat, în care se mai aflau cel puțin alte două persoane. Președintele și-a salutat din mașină susținătorii și s-a întors la spital.

Într-un clip video postat pe Twitter, înregistrat anterior, Donald Trump a anunțat că urmează să facă o vizită surpriză, menționându-i pe „mari patrioți din stradă”.

„Am învățat multe despre COVID, am învățat experimentând eu însumi, este școala vieții (...) Nu este ce citim în cărți, înțeleg asta și este ceva foarte interesant", a menționat în video președintele Trump, testat pozitiv pentru COVID-19 joi seară.

„Cred că voi face o mică surpriză marilor patrioți care sunt în stradă (...) Sunt acolo de mult timp, au steaguri Trump și adoră țara noastră” a spus el, înainte să iasă să dea „o tură” în mașina blindată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel