Transformă-te într-o regină în 20 de minute. Iată ce trebuie să faci

Transformă-te într-o regină în 20 de minute. Iată ce trebuie să faci. Foto: Freepick @ArtPhoto_studio
Transformă-te într-o regină chiar și în ritmul aglomerat al vieții. În agitația pregătirii meselor și altor activități casnice, nu ai timp să te aranjezi.

Dar ca să arăți bine, există rețete pe care le poți face acasă din produse naturale. Îți vom prezenta câteva exemple de rețete rapide pentru față, păr și ochi, pe care le poți face ușor din produse pe care le ai mereu în casă. Efectul lor este excelent, iar părul, fața și ochii vor fi transformate instantaneu.

Cinci alimente perfecte pentru piele: adaugă-le în dietă la începutul primăverii

Pentru ca totul să meargă așa cum trebuie, nu uita de următoarele reguli:

- produsele naturale pot fi folosite doar dacă nu ai reacții alergice la acestea. Altfel, în loc de o față frumoasă, vei obține o față umflată;

- nu aplica creme și măști de curățare pe pielea din jurul ochilor. Există produse speciale pentru aceste zone;

- toate măștile se aplică pe o față curată. Înainte de aplicare, este necesar să îndepărtezi toate produsele cosmetice și să cureți pielea;

- toate măștile trebuie pregătite imediat înainte de utilizare. 

De ce să îți pui smântână în păr

Măștile de mai jos sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și sunt ușor de preparat.

Masca 1. Curăță tenul cu ulei vegetal. Pielea va fi moale, elastică, suplă și nu se va usca.

Înmoaie un tampon de bumbac în apă fierbinte, stoarceți-l, apoi scufundă-l în ulei vegetal.  Șterge fața și gâtul cu acest tampon. După 1-2 minute, îndepărtează uleiul cu un tampon înmuiat într-un decoct de ierburi, ceai sau apă fiartă amestecată cu suc de lămâie sau portocale.

Masca 2. Curăță tenul cu fulgi de ovăz. Această curățare îndepărtează punctele negre, strânge porii, face pielea suplă, proaspătă și netedă. Această mască este excelentă pentru îndepărtarea machiajului.

Măcină fulgii într-o râșniță. Într-un recipient, pune pulberea obținută, adaugă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecă bine. Ia o lingură din acest amestec, adaugă apă sau lapte acru și amestecă până se formează o pastă. Aplică pasta pe față și pe gât. După 20 de minute, spală-te pe față cu apă caldă, iar apoi cu apă rece.

Cinci reguli pentru normalizarea metabolismului. Ține cont de ele și vei slăbi repede

Masca 3. Purifică tenul cu proteine ​​și zahăr. Această mască curăță perfect pielea grasă și  poroasă. Se amestecă 1 albuș de ou cu 1 lingură zahăr până se obține o masă omogenă. Aplică jumătate din amestec pe față și lasă-o să acționeze 15 minute.

După ce amestecul de pe față se usucă, aplică restul pe palmă și, cu lovituri ușoare, tratează întreaga față. Între palme și ten se va forma o masă lipicioasă, cu ajutorul căreia se curăță porii. Continuă până când mâinile nu se mai lipesc de față. Apoi spală fața cu apă rece și aplică o cremă hidratantă. 

Masca 4. Întinerește tenul cu cartofi și bere. Rade 1 cartof crud, adaugă 3 linguri de bere și 1 gălbenuș de ou. Se amestecă și se aplică pe față timp de 10-15 minute, apoi se clătește cu apă rece.

Un condiment din bucătărie poate fi foarte util pentru combaterea diabetului

Masca 5. Întinerește tenul cu banane și smântână. Zdrobește o banană și amestecă-o cu  puțină smântână. Aplică masca pe față timp de 15 minute. Dacă ai pielea grasă, adaugă și  câteva picături de suc de lămâie.

Acordă atenție podoabei capilare

Această mască întărește părul, îl face mătăsos,îi adaugă strălucire și ajută la prevenirea mătreții.

Aplică iaurt pe păr. Masează scalpul cu mișcări circulare. Apoi acoperă părul cu o folie de plastic și un prosop. Masca se lasă pe păr timp de 15-20 de minute. Apoi spală  părul cu apă caldă și șampon.

Mască de pâine de secară. După această mască, părul va străluci și va căpăta volum. 
Se sfărâmă pâinea, se toarnă apă clocotită peste ea și se lasă 2-3 ore. Aplică apoi pasta obținută pe rădăcinile părului și lasă-o să acționeze 2 ore. Apoi clătește părul cu multă apă.

Impactul stresului asupra calității vieții: 5 pași pentru a-l folosi în avantajul tău

Berea este foarte utilă pentru tratarea scalpului, întărirea părului și eliminarea mătreții. Amestecă  50 grame de bere cu 1 ou, apoi aplică masca pe părul ud. Înfășoară capul cu o folie și cu un prosop. După 30 de minute, clătește părul cu apă caldă. Vei vedea că părul tău va arăta instantaneu sănătos și strălucitor!

Nu uita de zona din jurul ochilor

Cearcănele de sub ochi pot fi elimina cu suc de cartofi cruzi. Dă cartofii prin răzătoarea fină și stoarce-i bine. Aplică dischete de vată în sucul cartofilor și se aplică-el pe ochi timp de 15-20 de minute. Apoi clătește zona cu apă caldă și usucă-o cu un șervețel.

Hrișca, beneficii pentru sănătate. Ajută în scăderea glicemiei și a colesterolului. Cum se poate consuma și când

Desigur, trebuie să ai grijă de tine în fiecare zi, așa că nu uita să te demachiezi înainte de a merge la culcare. Dormi într-o cameră cu aer curat. Bea apă înainte de culcare. Zâmbește mai des, pentru că felul în care arăți depinde de starea de spirit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel