Toxiinfecții Timișoara, UPDATE: Încă 4 copii internați în spital sub observație
18 noi 2019 / 18:05
UPDATE ora 18.00:În cazul de toxiinfecții de la Timișoara, Ministerul Sănătății a anunțat că la Spitalul de Copii Louis Țurcanu au mai fost internați încă 4 copilași, dar doar pentru a fi ținuți sub observație, pe lângă cei 3 care erau internați deja. 5 adulți sunt internați la Spitalul de Urgență Pius Brânzeu. 
Copil  FOTO: pexels.com

UPDATE ora 18.00 Cazul cu toxiinfecții de la Timișoara, numărul persoanelor internate crește. Ministerul Sănătății a anunțat că la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara au mai fost internați încă 4 copilași, dar doar pentru a fi ținuți sub observație.

Astfel, bilanțul persoanelor internate arată așa: 

- 7 copilași internați la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, dintre care 3 în stare bună, iar 4 doar sub observație medicală pentru orice eventualitate; 

- 5 adulți internați, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la Secția ATI, compartimentul toxicologie - conștienți, cooperanți, sub supraveghere. 

În afară de aceștia, doi copilași au decedat sâmbătă, la fel și mama unuia dintre ei. Aceștia locuiau în apartamentele unde pompierii au găsit un nivel mediu dintr-o substanță neurotoxică. 


Ştiri Recomandate

Pastele, beneficii pentru sănătate. Cum să le consumi
Dieta care te scapă de obezitate și de bolile de inimă
CANDESARTANUM + AMLODIPINUM - prospect
ACETAT DE ZINC DIHIDRAT - prospect
BENZATHINI BENZYLPENICILLINUM - prospect
Ce să facă românii cu economiile în această perioadă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri