Toxiinfecții Timișoara, UPDATE: Încă 4 copii internați în spital sub observație
18 noi 2019 / 18:05

Copil  FOTO: pexels.com
UPDATE ora 18.00:În cazul de toxiinfecții de la Timișoara, Ministerul Sănătății a anunțat că la Spitalul de Copii Louis Țurcanu au mai fost internați încă 4 copilași, dar doar pentru a fi ținuți sub observație, pe lângă cei 3 care erau internați deja. 5 adulți sunt internați la Spitalul de Urgență Pius Brânzeu. 

UPDATE ora 18.00 Cazul cu toxiinfecții de la Timișoara, numărul persoanelor internate crește. Ministerul Sănătății a anunțat că la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara au mai fost internați încă 4 copilași, dar doar pentru a fi ținuți sub observație.

Astfel, bilanțul persoanelor internate arată așa: 

- 7 copilași internați la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, dintre care 3 în stare bună, iar 4 doar sub observație medicală pentru orice eventualitate; 

- 5 adulți internați, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la Secția ATI, compartimentul toxicologie - conștienți, cooperanți, sub supraveghere. 

În afară de aceștia, doi copilași au decedat sâmbătă, la fel și mama unuia dintre ei. Aceștia locuiau în apartamentele unde pompierii au găsit un nivel mediu dintr-o substanță neurotoxică. 

Ştiri Recomandate

Trucul bunicii pentru respirație proaspătă tot timpul
Argila: o minune pentru sănătate și frumusețe
OMS a aprobat vaccinul chinezesc Sinopharm
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri