Totul despre al IX-lea congres al UMF „Carol Davila”, cu prof dr Simona RUȚĂ la Interviurile DC MEDICAL

UMF București  FOTO: Dana Lascu
  LIVE
La București, începând de mâine și până sâmbătă seara se va desfășura cel de-al IX-lea Congres al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Timp de aproape trei zile vor fi sute de simpozioane și prezentări științifice. Detalii aflăm de la prof dr Simona RUȚĂ, prodecan al UMF București pentru cercetare științifică și președintele Comitetului care a organizat manifestarea la care vor participa peste 11.000 de oameni!

Ediție care se anunță a fi record a Congresului Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București. 

Între 25 și 27 noiembrie, la sediul Facultății de Medicină, vor avea loc sute de simpozioane și prezentări științifice, la care, până în această dimineață, se înscriseseră peste 11.000 de participanți. 

Ce presupune această uriașă desfășurare de forțe, cum se vor desfășura lucrările evenimentului și ce aduce nou acest al IX-lea Congres al UMF „Carol Davila” vom afla direct de la președintele comitetului care a organizat manifestarea științifică și educativă, prof dr Simona Ruță, prodecan pentru cercetare științifică de la Universitatea de Medicină și Farmacie din București. 

Prof dr Simona Ruță ne va vorbi despre manifestările speciale și dezbaterile hibrid care vor avea loc la congres, despre câteva dintre studiile medicale care vor fi prezentate în cadrul manifestării, despre condițiile de participare și despre competițiile care vor avea loc. 

Interviul va fi transmis LIVE, astăzi, de la ora 11.00, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel