Toți locuitorii dintr-un oraș din Brazilia vor fi vaccinați anti-COVID-19. STUDIU Pfizer

Vaccin COVID-19 de la Pfizer și BioNTech. Foto: Pixabay
Compania farmaceutică Pfizer va studia eficacitatea vaccinului său împotriva COVID-19 prin vaccinarea întregii populații cu vârsta de peste 12 ani dintr-un oraș din sudul Braziliei, a anunțat miercuri compania americană.

Studiul pentru vaccinul COVID-19 de la Pfizer va fi realizat în Toledo, oraș cu 143.000 de locuitori, din vestul statului Parana, în colaborare cu Programul Național de Vaccinare al Braziliei, autoritățile sanitare locale, un spital și universitatea federală.

Pfizer a declarat că scopul este acela de a studia efectele COVID-19 într-un "scenariu din viața reală" după ce populația a fost vaccinată.

„Inițiativa este prima și singura de acest gen întreprinsă într-o țară în curs de dezvoltare în colaborare cu compania farmaceutică”, a precizat Pfizer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel