Tomograful de la Spitalul din Vâlcea, funcțional din ianuarie

Tomograf
Computerul tomograf de la Spitalul Judeţean va funcţiona din ianuarie în regim de permanenţă, conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea aprobând luni înfiinţarea unei linii de gardă pentru ca acest aparat să poată fi operaţional non-stop.

Tomograf, Vâlcea. Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a precizat că garda pentru tomograf va fi asigurată de cinci medici specialişti, astfel că acesta să poată să fie folosit şi la sfârşit de săptămână, precum şi în zilele de sărbători legale.

"Cinci medici specialişti în radiologie şi imagistică vor asigura desfăşurarea activităţii tomografului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea zi şi noapte, şapte zile din şapte, începând cu luna ianuarie 2020. Asta, deoarece astăzi (luni, n.r.) am aprobat înfiinţarea serviciului de gardă la secţia de Radiologie, special pentru ca vâlcenii să poată beneficia de investigaţii imagistice la orice oră, în weekenduri şi în zilele de sărbători legale. Acest demers al nostru are ca scop eficientizarea serviciilor medicale oferite pacienţilor săi de SJU Vâlcea", a spus Rădulescu.

În prezent, computerul tomograf din dotarea Spitalului Judeţean Vâlcea este operaţional doar în timpul săptămânii, de luni până vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel