Titi Aur, declarații de pe patul de spital: nu aveam aer; a fost cea mai traumatizantă situație

FOTO Facebook
Pilotul de raliu Titi Aur mărturisește de pe patul de spital că infecția COVID reprezintă pentru el  ”cea mai traumatizantă situație”. 

Înainte să fie externat, pilotul de raliu Titi Aur a declarat de pe patul de spital că a venit la Urgență cu o saturație de oxigen sub 70% și că situația a fost ”traumatizantă”.

”Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat. (...)  Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45%.  De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a mai adăugat Titi Aur, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel