Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Țigări electronice, cel mai important lanț de magazine american renunță la vânzarea lor
21 sep, 19:20
Numărul tot mai mare de decese cauzate de vaping (țigări electronice) a determinat cel mai mare lanț de magazine din Statele Unite să ia măsuri. Walmart a anunțat că va renunța la vânzarea țigărilor electronice.
Țigările electronice nu vor mai fi vândute în cel mai mare lanț de magazine american

Lanțul de magazine Walmart a anunțat vineri că va înceta să vândă țigări electronice pe măsură ce numărul de decese legate de vaping crește. Decizia de la cel mai mare retailer din America poate influența alte magazine și reprezintă o lovitură semnificativă pentru industria vapingului.

"Având în vedere complexitatea reglementării federale, statale și locale și incertitudinea în ceea ce privește țigările electronice, intenționăm să întrerupem vânzarea țigărilor electronice în toate locațiile americane Walmart și Sam's Club", au precizat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă. Încetarea vânzării se va face pe măsura epuizării stocului curent.

La începutul acestui an, Walmart a crescut vârsta minimă pentru clineții care cumpără tutun la 21 de ani. Modificările au intrat în vigoare la 1 iulie în toate locațiile americane Walmart și Sam's Club. Compania a declarat la acea vreme că va înceta vânzarea de țigări electronice cu aromă dulce, care au devenit populare în rândul adolescenților.

A opta persoană din Statele Unite a murit joi, din cauza unei boli pulmonare legate de vaping, potrivit oficialilor din sănătate din Missouri.

Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Administrația Alimentelor și Drogurilor și departamentele de sănătate de stat au investigat acest focar.

Bolile legate de vaping au fost legate de șapte decese anterioare - două în California și una în Kansas, Illinois, Indiana, Minnesota, Oregon. Oficialii din sănătate CDC au declarat joi că se așteaptă să fie raportate mai multe decese.


Ştiri Recomandate

Creier activ: cum să-ți menții creierul tânăr și la vârste înaintate
Fibroza chistică: boala genetică poate da simptome și purtătorilor, care nu fac boala
Acneea și depresia, conexiune stranie care durează doar câțiva ani
5 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre cancerul ovarian
Produse din plante care interacționează cu medicamentele. Ce să eviți
Rujeolă în copilărie, risc crescut pentru o boală pulmonară cumplită la vârstă adultă
Comentarii