Nelu Tătaru: 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta acolo
05 apr, 12:53

Nelu Tătaru
Nelu Tătaru, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, consideră că 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta în funcțiile pe care le ocupă.

Preşedintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, Nelu Tătaru, a susţinut, luni, că 80% dintre managerii de spitale "nu au ce căuta" în aceste posturi, adăugând că unităţile medicale trebuie să fie conduse de oameni "competenţi", fără interferenţa politicului.

"Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc are nevoie de un declic. Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc, în acest moment, că este minister, că este în subordinea autorităţilor locale beneficiază de Consilii de administraţie mai puţin profesioniste, numite politic. La fel nu mă feresc să repet că 80% dintre manageri nu au ce căuta acolo. Haideţi să lăsăm oamenii competenţi să conducă aceste unităţi medicale. Haideţi să nu lăsăm politicul să infiltreze anumite interese, anumiţi oameni, pentru a putea face un act medical de calitate", a declarat fostul ministrul al Sănătăţii, la o videoconferinţă pe teme de sănătate, arată Agerpres.

 

 

G Ad:

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri