Sucuri care te vor ajuta să pierzi în greutate. Rețetele sunt mai simple decât crezi

Sucuri
Iată trei sucuri care te vor ajuta să pierzi în greutate.

Prepararea de sucuri de casă, cu conținut scăzut de fructe și bogate în legume, poate ajuta la pierderea în greutate, mai ales dacă înlocuiți băuturile dulci cu sucul verde sănătos.

Iată 3 rețete de sucuri care sunt hidratante, bogate în nutrienți și pot ajuta la satisfacerea poftei de zahăr.

Suc de varză

Sucul de varză ameliorează multe probleme ale stomacului, cum ar fi balonarea și indigestia, vă curăță tractul digestiv și ajută la eliminarea mai rapidă a deșeurilor. Acest lucru vă va ajuta să pierdeți în greutate. Pentru a face suc de varză, începeți prin a tăia, curăța și feliați toate ingredientele menționate mai sus. Adăugați varza în blender și mixați timp de 2-3 minute până când consistența este aceea a unui piure omogen. Acum, puneți un tifon peste un castron sau recipient și strecurați amestecul de varză prin pânză. Apăsați sau stoarceți tifonul pentru a introduce tot sucul rămas în recipient. Se servește rece!

CITEȘTE PE DC MEDICAL:Așa o să-ți îmbunătățești stima de sine: trucuri de la psihologi

Suc de pepene verde

O porție de suc de pepene verde conține aproximativ 70 de calorii, o cantitate incredibil de mică. Este grozav pentru dietele de slabit. Curățați și tăiați un pepene verde fără semințe în cuburi sau felii pentru a începe. Apoi, folosind un blender, pasați-le într-un piure fin. Dacă nu sunteți mulțumit de textura, amestecați încă 30 de secunde. Strecurați sucul printr-o sită. Adăugați suc de lămâie pentru gust și bucurați-vă de băutura hidratantă.

Suc de tărtăcuță amară, cu ghimbir, suc de lămâie, turmeric, miere și piper

Pentru început, când tăiați tărtăcuța amară (cunoscut și sub denumirea de castravete amar) pentru a face sucul, nu îndepărtați coaja, deoarece are beneficiile maxime și este plină de nutrienți. Dacă semințele sunt suficient de fragede, atunci nu trebuie să le eliminați. Puneți tărtăcuța amară și ghimbirul în storcator și extrageți sucul. Adăugați puțină apă, suc de lămâie, pudră de turmeric, sare, sare neagră, miere, piper și amestecați bine. Sucul este gata să ofere beneficii maxime pentru sănătate și să construiască imunitatea.

Nu veți regreta dacă includeți aceste băuturi răcoritoare în regimul dvs. de slăbire.

Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel