Urmărește dezbaterea live

Starea victimelor din accidentul de pe Valea Oltului: doi pacienți internați în stare gravă, șapte externați

Materialele tehnico sanitare ajung în București
Doar două victime ale accidentului rutier produs noaptea trecută ai mai rămas internate la spital, din cele nouă persoane care au ajuns la camera de gardă. 

Doi din cei nouă răniţi din accidentul de microbuz care a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi mai sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Ceilalți au fost externaţi cu recomandări medicale, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă, citat de agerpres.ro.

Accidentul ruter a avut loc pe pe DN 7 Valea Oltului, în zona Lazaret, în noaptea de luni spre marți, nouă persoane fiind rănite.

"În urma accidentului rutier, la UPU au fost aduşi 9 pacienţi, cu vârste între 26 şi 60 ani. După efectuarea investigaţiilor, 7 pacienţi au plecat cu recomandări medicale. Doi bărbaţi au avut nevoie de internare, mai exact un bărbat de 50 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu fractură de maxilar şi fractură deschisă de rotulă şi un bărbat de 60 ani diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură deschisă de tibie. Ambii sunt internaţi în cadrul secţiei clinice Ortopedie, sub tratament şi supraveghere de specialitate", a explicat Decebal Todăriţă.

Nouă persoane au ajuns în cursul nopţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce microbuzul în care se aflau, a intrat într-un cap de pod, pe DN7, în zona Lazaret, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. Conform sursei citate, "şoferul microbuzului a pierdut controlul direcţiei de deplasare" în timp ce se deplasa spre Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel