Sprâncenele tale vor fi mai groase cu aceste trei ingrediente naturale. Uită de creion sau tatuaj

Sprâncenele tale vor fi mai groase - Foto: Freepick @drobotdean
Sprâncenele tale vor fi mai groase dacă vei aplica trei tratamente din câteva produse naturale.

Frumusețea chipului este legată și de forma perfectă a sprâncenelor. Să ai sprâncene groase este mai mult ca niciodată un ritual de frumusețe. Și din motive întemeiate, multe doamne și domnișoare își doresc să aibă sprâncene mai groase pentru un efect mai natural.

În timp ce unele recurg la tatuajul permanent pentru sprâncene, există  și alte alternative. Poți reuși să-ți întărești sprâncenele cu un truc simplu și eficient, fără a folosi tehnica creionului.

Care sunt instrumentele pentru sprâncene perfecte cu efect natural?

Trucul unei bunici îți permite să ai sprâncene groase, fără să apelezi la creion. Pentru asta ai nevoie de săpun de Marsilia, un produs care poate îmblânzi părul, de fard de ochi și o perie pentru sprâncene.

Umezește săpunul de Marsilia fără a forma, însă, spumă. Utilizează peria pentru sprâncene pe care trebuie să o acoperi cu săpun pentru a redefini linia sprâncenelor.

Elimină pleoapele căzute, ridurile și cearcănele. Trucul inventat de femeile din Coreea

Periază firele sprâncenelor de jos în sus și lasă săpunul să se odihnească timp de 3 minute. Acest lucru te va ajuta să sculptați sprânceana și să o faceți mai disciplinată. După cele 3 minute clătește săpunul și folosește fardul de pleoape sau un creion, cu care vei da sprâncenelor o culoare naturală în câteva minute!

Dincolo de această tehnică perfectă pentru sprâncenele stufoase, care pot fi modelate, există ingrediente naturale foarte eficiente pentru a întări sprâncenele. 

Părul va fi super strălucitor datorită gelului din semințe de in. Iată cum se prepară

1. Ulei de cocos. Pentru a avea grijă de sprâncene și pentru a le promova creșterea, este important să le hidratezi pentru a întări foliculul de păr. Datorită acidului său lauric și a proteinelor, sprâncenele devin mai groase și mai puțin predispuse la cădere.

Aplică zilnic uleiul de cocos pentru un rezultat mai bun. Folosește o perie curată de rimel sau un tampon de bumbac pentru a aplica uleiul. Acesta se lasă să acționeze peste noapte. Când te trezești, clătește bine fața. Acest remediu este, de asemenea, un tratament extraordinar pentru creșterea genelor.

Vitamina C pentru frumusețe și tinerețe: tot ce trebuie să știi despre beneficiile sale

2. Ulei de măsline. Dacă ai sprâncenele rare, acesta este un remediu grozav. Uleiul de măsline ajută la combaterea alopeciei și căderii părului datorită lipidelor pe care le conține și a vitaminelor sale A și E. Se recomanda aplicarea zilnică a uleiului de măsline pentru un rezultat concludent. La fel ca și uleiul de cocos, uleiul de măsline de folosește pe sprâncene noaptea. Acest ritual îți va permite să ai sprâncene mai groase și mai puternice.

Cinci condimente care te ajută să-ți păstrezi frumusețea

3. Ulei de ricin. Bogat în omega 3 și 6, acest remediu este unul dintre cele mai eficiente  pentru creșterea părului și a sprâncenelor. De asemenea, uleiul de ricin face foliculul de păr mai puternic datorită proteinelor și acizilor grași. În plus, uleiul de ricin  previne și căderea părului datorită antioxidanților pe care îi conține și care  luptă împotriva radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea prematură a celulelor. 

Pentru a-ți întări sprâncenele, masează-le ușor cu ulei de ricin. Atenție, uleiul de ricin pur poate provoca urticarie, erupții cutanate, roșeață sau iritație. Este recomandat să testezi acest produs pe o mică zonă ascunsă a corpului înainte de a-l aplica.

Masajul limfatic, beneficii și contraindicații. Metoda simplă prin care poți obține detoxifierea limfatică, la tine acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel