Spitalul Ministerului de Justiție, centru de triaj coronavirus făcut din DONAȚII

Noul centru de triaj coronavirus de la Spitalul Prof. Dr. Constantin Angelescu. Foto: Mihai Păduraru / Facebook
Noul centru de triaj coronavirus de la Spitalul Prof. Dr. Constantin Angelescu. Foto: Mihai Păduraru / Facebook
Mihai Păduraru Foto: Facebook
Mihai Păduraru Foto: Facebook
  • Noul centru de triaj coronavirus de la Spitalul Prof. Dr. Constantin Angelescu. Foto: Mihai Păduraru / Facebook
  • Mihai Păduraru Foto: Facebook
Dr Mihai Păduraru, directorul medical de la Spitalul Prof Dr Constantin Angelescu, care aparține de Ministerul Justiției, a anunțat că unitatea are centru de triaj, dar acesta este făcut din donații!

Dr Mihai Păduraru, medic primar chirurgie generală și director medical la Spitalul Prof. Dr. Constantin Angelescu – Spitalul Ministerului de Justiție – a anunțat, pe pagina sa de Facebook, realizarea unui centru de triaj pacienți în curtea spitalului, care va avea menirea de a selecta persoanele posibil infectate și a le introduce pe circuite separate în unitatea medicală. Dar centrul a fost făcut cu ajutorul unor oameni inimoși!

„Azi, cu ajutorul unor oameni de suflet, am reușit să aduc un spațiu de triaj în curtea spitalului. În încercarea de a evita contaminarea personalului și a pacienților deja internați. Încercăm să rămânem cât mai mult timp pregătiți să fim lângă pacienții noștri dragi. Mulțumesc, Marian! Mulțumesc, Milica! Mulțumesc frumos prietenilor noștri din Mangalia și Constanța! Oameni ca voi fac lumea mai bună", a scrie directorul medical pe pagina sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel