Specialiști din mai multe țări, la Congresul Societății Române de Neurochirurgie
14 oct 2019, 14:49

Medic
Cel de-al 45-lea Congres al Societății Române de Neurochirurgie se va desfășura între 16 și 19 octombrie, la Sibiu.

Mai mulţi specialişti în neurochirurgie, recunoscuţi la nivel internaţional, vor fi prezenţi de miercuri până vineri, la Sibiu, unde va avea loc Congresul Societăţii Române de Neurochirurgie, potrivit unui comunicat de presă. Evenimentul, cel de-al 45-lea, se va desfășura înter 16 și 19 octombrie.

"Congresul de neurochirurgie ne oferă o mare oportunitate de a ne alătura experţilor, profesorilor şi practicienilor, în jurul celor mai importante dezbateri despre neurochirurgie din lumea de azi, care va atrage o gamă largă de gânduri, cercetări şi practici din diferite ţări pentru a analiza şi revaloriza convingerile de lungă durată, atitudinile şi modurile de explorare în neurochirurgia modernă", a declarat preşedintele Congresului şi vicepreşedinte al Societăţii Române de Neurochirurgie, dr. Vicenţiu Săceleanu, citat de agerpres.ro.

Printre medicii invitaţi se numără specialişti din SUA, India, Maroc, Japonia, Marea Britanie, Germania, dar şi cunoscuţi profesori români, precum Alexandru V. Ciurea sau Ioan-Ştefan Florian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?