Sorina Pintea: apropiații familiei, apel la solidaritate față de suferința medicală a fostului ministru

Apropiații familiei Sorinei Pintea, fostul ministru al Sănătății, fac apel la băimăreni să se întâlnească pentru a-și manisfesta solidaritatea față de suferința ei medicală și pentru a susține stoparea abuzurilor la care este supusă.

Un mesaj postat pe pagina de socializare a unui ziar local din Maramureș îndeamnă băimărenii să se întâlnească pentru a-și arăta solidaritatea față suferința medicală a Sorinei Pintea și să susțină stoparea abuzurilor la care este supusă. Apelul este al apropiaților familiei acesteia :

„SOLIDARI CU SUFERINȚA MEDICALĂ A SORINEI PINTEA (un apel al apropiaților familiei încercate).
Cei ce îl cunosc pe omul Sorina Pintea sunt așteptați, joi, 5 martie de la ora 17.00, în fața Palatului de Justiție din Baia Mare, să își exprime solidaritatea și susținerea pentru stoparea abuzurilor și a torturii la care este supusă în aceste momente! -
Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Și fără politică în justiție!
Sorinei Pintea îi sunt încălcate grav drepturi fundamentale: sănătatea, demnitatea și chiar dreptul la apărare corectă; un om torturat prin privare de libertate și de asistență medicală corectă poate recunoaște orice infracțiune i se "servește".
În România drepturile omului au redevenit un lux?! Sau au dispărut?! Prezumția de nevinovătie nu mai este respectată?!
Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu pericolul medical și cu umilirea unui om bolnav?!
Să nu uităm că până și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!
Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul învinge!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

maioneza de post foto: freepik@atlascompany
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel