Sora unui medic renumit a murit de COVID-19: Gestul banal care i-a fost fatal

Coronavirus, COVID-19
Dr Nicoleta Ilie, unul dintre medicii care salvat victime din incendiul devastator din clubul Colectiv, trece printr-o drama. Sora ei s-a infectat cu coronavirus și a murit din cauza COVID-19, și asta făcând un gest banal pe care îl fac mulți.

Dr Nicoleta Ilie vrea să tragă un semnal de alarmă pentru cei care nu iau serios amenințarea pe care o reprezintă acest coronavirus și boala declanșată de el, COVID-19. 

„Trăiesc cea mai tristă perioadă din viața mea. Mi-am pierdut sora răpusă de COVID. Nu era în vârstă, cu siguranță dacă nu lua acest virus mai avea mult de trăit. A fost foarte prudentă în această perioadă. O singură greșeală, la o cafea servită la serviciu în care a stat fără mască a dus la infectarea ei.”, a scris Nicoleta Ilie pe Facebook.

Medicul face apel disperat la români să nu ignore pericolul și să nu neglijeze purtarea măștii, care le poate salva viața.

„Nu pot să descriu ce am trăit în aceste două săptămâni în care a stat internată. În general nu scriu și nu postez pe Facebook, dar dacă ați simți măcar puțin din durerea asta poate v-ați gândi mai mult înainte, să vă comportați prudent. Mai gândiți-vă! O mască nu e atât de greu de purtat!”, a mai spus salvatoarea de la Colectiv, citată de Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel